Halil İbrahim Kupası Wushu turnuvası düzenlendi

Wushu Antrenörü Özcan Güngör , turnuvada ter döken sporcular toplamda altı sitilde yarıştı. Taolu yarışmasında chan quan,nan quan,nan dao,nan gun,wing chun kategorisinde yarışan minikler ve yıldızlar qinda sitilinde’de yarışarak oldukça üstün bir performans sergilediler. Gençler ve büyükler ise sanda’da yarıştılar çekişmeli geçen yarışmalar iki gün sürdü Pazar günü derece elde eden sporcular madalya törenini ardından Şanlıurfa’dan ayrıldılar. Turnuvamıza katılan tüm antrenörlere, yöneticilere ve sporculara teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız’a çok teşekkür ediyorum.

Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, bu yıl wushu il temsilciliğimiz ile beraber düzenlediğimiz 2. Geleneksel Halil İbrahim Kupası Wushu turnuvasına Diyarbakır, Mardin ve Batmanın illerinden 112 sporcu katıldı. Wushu hem doğu illerinde hem de Şanlıurfa çok yeni bir spor olmasına rağmen gençlerimizin çok fazla ilgisini çekti.

İl Müdürü Yıldız, Wushu il temsilciliğimiz iki yıl içerisinde çok büyük başarılar elde ettiler. Sadece Wushu dalında bu yıl 8 sporcumuz milli takımda Şanlıurfa’yı temsil ettiler. Ben yoğun çabalarından dolayı il temsilcimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Dedi.