Sporun ve Sporcunun dostu, Mehmet Ekinci

Şanlıurfa Gençlik Spor Erkek Basketbol Takımı, mücadele ettiği Bölgesel ligde bugün kendi evinde Tunceli Özel İdare Erkek Basketbol Takımını ağırladı. Ligde iyi bir seri yakalayan Gençlik Spor Takımı’na destek vermek üzere Şanlıurfa Kapalı Spor Salonuna giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada maçı izleyip takım oyuncularına destekte bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Spor’a bir yıllık sponsor olarak destek veren Eyyübiye Belediyesinin, takıma her konuda sahip çıkacağı belirtildi. Gençlik Spor ve Tunceli Özel İdaresi basketbol karşılamasına Başkan Ekinci’nin yanı sıra, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’da tribündeki yerini alarak maçı izleyenler arasında idi.

Heyecanlı geçen basketbol müsabakası sonrası kız çocuklarından oluşan Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı oyuncalarıyla da bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, onlarla bir süre sohbet ederek, gerekli olan malzemeler için arkadaşlarımızla irtibata geçerek en kaliteli ürünleri sizlere vereceğiz, onun dışında takımın deplasman giderleri konusunda da Eyyübiye Belediyesi olarak destek vereceğiz. Ben şahsım olarak sizlere başarılar diliyorum dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “Ben buradan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten spor adına bize çok ciddi destekler veriyorlar. Tabiki büyükşehir belediyemize de teşekkür ediyoruz. Başkanımız Mehmet Ekinci, bugün onursal başkanımız olarak takımımızın maçına katıldı, inşallah takımımız bu grupta da şampiyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

YENİURFA