Ceylanlar pusuya yattı!

Bu hafta oynanacak olan Adana Demir Spor maçı öncesi, Ligde yaptığı 9 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, topladığı 18 puanla puan cetvelinde 4'üncü sırada bulunuyor.

PTT 1. Ligde şampiyonluğun iddialı ekiplerinden birisi olan Sarı-yeşilli ekip Cihat Arslan yönetiminde bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla son yılların en başarılı sezonunu geçiriyor.

Şanlıurfaspor  bu hafta oynanacak olan  Adana Demir Spor maçını  kayıpsız atlatarak, şampiyonluk iddiasını bir kez daha ortaya koymak istiyor.

Şanlıurfaspor’da futbolcular Teknik Direktör Cihat Arslan'ın verdiği izin ile dün antrenman yapmadan geçirdi.

23 Kasım Pazar Günü saat 13.30  Gap Arena Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek.

Pazar dünü oynanacak olan karşılaşma öncesi Passolig almayan taraftarlar Balıklı göldeki Urfa-store mağazasından ve Gap Arenadaki gişelerden Passolig kartlarını alabilirler.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

MEHMET ER