Deniz Aslan, 11 Nisan'ı sırtladı

Şanlıurfa 1.Amatör ligde 11 Nisanspor forması giyen genç oyuncu iki haftadır attığı goller ve oynadığı oyunla takımı sırtlayan isim oldu.
Adana'da Yenibeygücü takımı ile geçen sezon (BAL) Bölgesel Amatör Ligde forma giyen orta saha ve hücuma dönük futbolu ile Yenibeygücü taraftarının sevgisini kazanan Aslan, sonrasında aynı takımla Süper Amatör Ligde top koşturan yetenekli futbolcu, Bu yıl Harran Üniversitesinde Beden Eğitimi bölümünü kazanması nedeniyle Şanlıurfa'da top koşturacak.

TAKIMA HAYAT VERDİ!

1990 Adana doğumlu olan Aslan, 2013-2014 sezonunda Yenibeygücü'nde (BAL) ve Süper Amatörde her maçta forma giyen oynadığı futbol ve attığı gollerle takıma hayat veren Aslan, "Bana Adana'dan (BAL) liginde mücadele eden takımlardan teklifler geliyor ama ben Şanlıurfa'da eğitim hayatıma devam edeceğim için başka şehirlerdeki takımlardan gelen teklifleri kabul etmiyorum." Diyen Aslan, Bu hafta Pazar günü oynanan 11 Nisanspor ile Çamlıderespor arasındaki müsabakada, ayağında lif atmasına rağmen maçın son yirmi dakikasında maç 1-1 iken oyuna girmiş ve 90. Dakikada attığı golle takımını Çamlıderespor karşısında 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydetmişti.

"ÇOK YETENEKLİ BİR FUTBOLCU"

Şanlıurfa 1.Amatör ligde 11 Nisanspor teknik direktörü Hasan Babacan'da genç oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Deniz çok yetenekli bir futbolcu gerek oyun zekâsı gerekse de top tekniği ile takımımıza güç verdi. Son oynadığımız karşılaşmada da son dakikada attığı golle bize puan kazandıran isim oldu. Kendisinin bizde oynaması, bizim için iyi bir şans oldu." Dedi.
MEHMET ER