Kızlar ilk maçına çıkıyor!

Şanlıurfa’yı Kadınlar liginde başarı ile temsil eden Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan futbol takımı sezonun ilk maçında deplasmanda Pazar günü Erzincan Gençler Gücü Spor’un konuğu olacak.

MİLLİ YILDIZ TAKIMDA YER ALMAYACAK!

01-04 Kasım 2014 tarihlerinde, Kız U15 Milli Takım aday kadrosu hazırlık kampına katılacak olan Bedriye Cam, Erzincan Gençler Gücü Spor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan futbol takımında yaptığı başarılı kurtarışlarla takımın başarısında büyük pay sahibi olan Bedriye Cam’ın yerine bu maçta kaleyi Pınar koruyacak.

MİNE ALAT “KAZANACAGIZ”

Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan futbol takımının orta sahadaki beyni olan Mine Alat yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Mustafa Abak hocamızın sayesinde lige çok iyi bir şekilde hazırlandık.

Takımımızda milli takıma giden Bedriye dışında eksik oyuncumuz bulunmamakta, Yerine oynayacak olan arkadaşımız Pınar’da Bedriye’nin yokluğunu aratmayacaktır buna inanıyorum.  Erzincan Gençler Gücü Spor karşısında iyi bir sonuç alarak Urfa’ya dönmeyi planlıyoruz.” Dedi.

MEHMET ER