Belediyeden daire alanlar pişman oldu!

 Eyyübiye İlçesi, yeni mahallesinde, yeni hayvan pazarının karşında Belediye  işçileri  için yapılan konutlar geçen ay hak sahiplerine teslim edildi.
Aidatlarını ödeyen işçiler temel ihtiyaçlar için hiçbir şeyin olmadığından yakındılar konutların 1 ay önceden teslim edilmesine rağmen, alt yapısı, Ulaşım, sağlık,market ve fırın yok.  
Çevre düzenlemesi dahi olmayan konutlara hak sahipleri ne kendileri taşınabiliyor, nede kiraya verebiliyorlar.
Yenice'de yapılan Belediye konutlarında daire satın alan bir grup belediye çalışanları gazetemize yaptıkları açıklamada şunları söylediler: "Biten Daireler bizlere teslim edildi, fakat burada hiçbir imkân yok,

NE BİR FIRIN NEDE BİR BAKKAL VAR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  binaların alt yapısını bitirmeden bizlere teslim etti. Çevre düzenlemesi yapılmamış, her taraf toz toprak, birde kış ayı geliyor o zamanda çamurdan çıkılmaz bir hal alacak burası, Biz bu daireleri alırken bize verilen sözler askıda kaldı.

HİÇBİR ÇALIŞMA YOK

Şuanda da Belediye tarafından yapılan hiçbir çalışma yok. Zaten daireler teslim edildi ama şuanda içersinde oturan hiç kimse yok, biz buradan daire aldığımıza pişman olmuş durumdayız. Biz bu dairelere yazılırken aylık taksit 400 TL vereceksiniz denildi, Şimdi aylık taksitler 680 TL çıvarında bize çıkartıldı
Zaten buradan daire alan arkadaşların maddi durumları zayıf genelde hepimiz kiracı olarak oturmaktayız.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden isteğimiz buradaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve satın aldığımız evlere biran önce kavuşmamız olacaktır. Yaşanabilirlik adına burada hiçbir şey yok. Ama Büyükşehir Belediye Başkanı her şeyini  bitirdik diyor. Sadece binayı bitirmişler başka bir şey yok.
Burada insan yaşayacaksa temel ihtiyaçlarında biran önce oluşturulması lazım.
Aksi halde bizler Belediye işçileri olarak paramızı çöpe atmış kabul edeceğiz" Diyerek sitemlerini dile getirdiler.

MEHMET CANBEK