Canbeyli: Yarışmacı olduğu kadar, yetiştirici bir kulübüz!

Şanlıurfa saha denetmeni ve aynı zamanda, Kartalgücü 1966 Spor Kulübü başkanı olan Canbeyli, "Biz yarışmacı olduğu kadarda yetiştirici bir kulübüz, kadromuzda çok yetenekli genç futbolcu kardeşlerimiz var. Bizim hedefimiz gençleri yetiştirerek onları üst sıralara oynayan takımlara ve Şanlıurfa spor'a kazandırmak." Diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Şanlıurfa'da ilçeler de dahil olmak üzere amatör takımların maçlarını oynadığı tüm sahalar ve aynı zamanda tüm Şanlıurfa'daki halı sahaların denetimi yapmaktayım. Bunun yanında Kartalgücü 1966 Spor Kulübü başkanlığı görevini yürütüyorum takımımız yeni kurulmasına rağmen kısa zamanda çok yol kat etti.
Kartalspor 1966 yeni sezonda Şanlıurfa 2. Amatör ligde mücadele verecek. 2. Amatörde yeni sezon Ocak ayında başlayacak olmasına rağmen, takımımız teknik direktörümüz İbrahim Sert yönetiminde yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor, futbolcular ve teknik heyet 2014-2015 sezonunda başarılı olmak için var güçleri ile çalışıyorlar.
Biz yarışmacı olduğu kadarda yetiştirici bir kulübüz, kadromuzda çok yetenekli genç futbolcu kardeşlerimiz var. Bizim hedefimiz gençleri yetiştirerek onları üst sıralara oynayan takımlara ve Şanlıurfa spor'a kazandırmak olacaktır." Diyen Canbeyli, Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi.
MEHMET ER