Avşar'dan, Halk koşusuna davet

Bu yıl 4. Düzenlenecek olan Göbeklitepe yarı maratonunu 3 koşudan oluşacak. 21 Km yarı maraton, 10 kilometre koşusu ve son olarak halk koşusu olacak.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Ana Sponsorluğunda 02 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan 4. Uluslararası Göbeklitepe YM&10K koşusu ve Halk koşusuna  bu yıl 20 ülkeden bin sporcunun katılması bekleniliyor.
Urfa Atletizm Spor Kulübü yöneticisi Mehmet Emin Avşar yaptığı açıklamada, Vatandaşları 2 Kasım'da yapılacak olan 2,5.km lik halk yürüyüşüne davet ederek, "Yapılacak olan bu organizasyonda sporu seven herkesi aramızda görmek istiyoruz.

KAYITLAR CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

Göbeklitepe yarı maratonunu için kayıtlar Cuma günü saat 17:00'den sonra yapılmayacak, bu tarihe kadar kayıt yaptırmak isteyenler biran önce kayıtlarını yaptırsınlar. Cumartesi günü Nevali Hotelde sadece kayıt yapan ve ücretini ödeyen arkadaşlara koşu kiti ile hediyelerin takdim edileceğini belirten Avşar, Yapılacak olan koşuya 20 ülkeden en az bin katılımcının katılacağını bekliyoruz. Şu ana kadar 700 çıvarında yarışmacı kayıt yaptırdı. Koşu sonunda yarışmacılara ödülleri takdim edilecektir.

TANITIMIMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YARIŞ

Şanlıurfamızın tanıtımı için çok öneli bir yarış olacaktır. Ayrıca gelen misafirlere kültürünü tanıtmış olacağız. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda ve organizasyonlarda ilimizin tanıtımı daha da artmış olacaktır." Dedi.
MEHMET ER