Süt, Manisaspor maçına taraftarları davet etti

PTT 1. Lig de 8. Haftada Kendi sahamızda 01.11.2014 Cumartesi günü saat 14:00'de konuk edeceğimiz Manisaspor maçı öncesi taraftarlardan kombine kartlarını ve Passolig kartını bir an önce almaları konusunda da uyarılarda bulunan Süt, "Sahamızda oluşan çim sorunu artık sona erdi, taraftarlar maçları rahat bir şekilde takip edebilmesi için mutlaka kombine kartlarını ve Passolig lerini bir an önce alsınlar.
Şanlıurfaspor taraftarları Gap Arena'da bulunan satış noktalarında ve Otel El-Ruha'nın giriş katında bulunan Urfaspor store mağazasında da Passolig kartlarını alabilirler.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, "Deplasmanda oynanan maçta rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını da söyleyerek. "Takımımız çok iyi bir seri yakaladı inşallah bu haftada kendi sahamızda Manisaspor'uda mağlup ederek bu seriyi devam ettireceğiz.

TARAFTARLAR KARTLARINI ALSINLAR

Passolig olmadan statlara girişin yasak olduğunu belirten, Şanlıurfaspor yöneticisi Kemal Süt Yeniurfa gazetesine yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
Taraftarlarımız nüfus cüzdanları ve 15 lira kart ücreti getirerek birkaç dakika içerisinde kolayca Passolig kartını alabilirler. Şanlıurfaspor taraftarları sahamızda oynayacağımız, Manisaspor maçında takımlarına destek olabilmesi için Passolig kartlarını biran önce alsınlar.
Şanlıurfa olarak sporu çok seven ve çok genç bir nüfusa sahibiz taraftarımızdan isteğimiz maçlarda takımlarını yalnız bırakmasınlar.

ŞAMPİYONLUK İÇİN İDDİALIYIZ

Taraftarımızın desteği tam olursa, Urfaspor bu sezon şampiyon olur. Taraftarımız gelsin Passolig ve kombine kartlarını bir an evvel alsınlar. Dedi.
MEHMET ER