Gençlikspor’lu Bedriye Milli takımda!

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 01-04 Kasım 2014 tarihlerinde hazırlık kampı gerçekleştirecek olan Kız U15 Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular arasında Şanlıurfa Gençlik Spor’da yaptığı başarılı kurtarışlarla takımın başarısında büyük pay sahibi olan Bedriye Cam milli takım aday kadrosuna davet edildi.

U-15 Kız milli takım kadrosu 1 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'de, TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde toplanacak.

Teknik Direktör Suat Okyar yönetimindeki Kız U15 Milli Takımı'nın aday kadrosuna çeşitli kulüplerden 45 oyuncu davet edildi.

Kız U15 Milli Takımına seçilen Şanlıurfa Gençlik Spor’un başarılı kalecisi Bedriye Cam Yeniurfa Gazetesine yaptığı açıklamada, “Milli takım her kesin hayallerinde olan bir yerdir, ben buraya seçildiğim için çok mutluyum diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Benim en büyük hayallerimden biri gerçek oldu. Biliyorum Milli takıma seçilmek çok zor, seçildiğim için çok mutluyum, Şanlıurfa Gençlik Spor kız takımında daha birçok yetenekli arkadaşlarım var inşallah bu arkadaşlarımda milli takım aday kadrosuna çağrılırlar.

Antrenörüm ve takım arkadaşlarımın sayesinde ben milli takıma gidiyorum. Mustafa Abak ve Sait hocama çok teşekkür ediyorum, bu takımda hocalarımın çok emeği var. Bu arada beni futbola yönlendiren Mehmet Balcı ağabeyime de teşekkür ediyorum. İnşallah milli takımda Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.” Dedi.

Şanlıurfa Gençlik Spor bayan takımı teknik direktörü Mustafa Abak’ta yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ben öncelikle sporcumu tebrik ediyorum. Bu kızımızın milli takıma seçilmesi Şanlıurfa tarihinde bir ilk oldu. Ben kızlarımızın ailelerine de teşekkür ediyorum onları spora yönlendirdikleri için tabi her şeyin başı çalışmak, insan çalışınca başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bizim buradaki amacımız kızlarımıza iyi bir vitrin yapmaktı şuanda Bedriye ile bunu başarabildik, ama ben inanıyorum ki Şanlıurfa Gençlik Spor olarak bizde ne Bedriyeler, ne Merveler var.

Önce kulüplerine sonra da milli takımada başarılı olacak gençler yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. İnşallah daha fazla milli oyuncu Urfa’dan çıkarırız amacımız bu dur, ben milli takıma gidecek olan sporcuma başarılar diliyorum.” Dedi.

MEHMET ER