Gençlikspor çalışmalarına devam ediyor

Gap Arena kapalı spor salonunda genelde Şanlıurfa'lı basketbolcuların oluşturduğu takımın kaptanlığını yapan Fevzi Yılan, "Takımdaki oyuncu arkadaşlar bir çoğu Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu basketçiler, bu sene çok iyi bir takım olduk, İnşallah başlayacak olan sezonda alacağımız başarılı sonuçlarla Şanlıurfa'yı basketbolda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Diyen kaptan, Basketbolda Şampiyonluğu Şanlıurfa'ya getireceğiz" dedi.
Geçen sezon TB3L Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor'un bu sezon basketbolda yer almaması nedeni ile Şanlıurfa erkek baskette 2014-2015 sezonunda bölgesel ligde Şanlıurfa Gençlikspor temsil edecek.
Gençlikspor 6 takımın oluşturduğu grupta mücadele edecek. Lig de 51 takım mücadele edecek grubunda başarılı olan 32 takım eliminasyona tabi olacak ve sonuçta başarılı olan 2 takım 3.lig de yer alacak.
Bölgesel Basketbol liginde 5. gurupta Sivas Gençlik S.K, Tunceli İl Özel İdaresi S.K, Mardin İdman Yurdu, Malatya Bşb., Bağlar Bld. Ve Şanlıurfa Gençlik Spor takımları yer alacak.
İlk maçımızı 1 Kasım 2014 tarihinde deplasman da Sivas Gençlik S.K. ile karşılaşacak olan Şanlıurfa Gençlik Spor ligde Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
EBBL 2014 - 2015
SEZONU 5. GRUP İLK HAFTA MAÇLARI
Mardin İdman Yurdu - Malatya Bşb. Bağlar Bld. - Tunceli İl Özel İdaresi S.K. Sivas Gençlik S.K. - Şanlıurfa Gençlik Spor.

MEHMET ER