Amatör Spor Haftası kutlanıyor

Her yıl geleneksel olarak 13-19 Ekim tarihlerinde yapılan Amatör Spor Haftası Etkinlikleri bu yıl Kobani'de yaşanan olaylar nedeni ile buruk kutlanıyor.
13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kutlamalarında yer alan sportif yarışmalar kapsamında ilk yarışma bayan futbol takımı arasında yapıldı. Düzenlenen turnuvaya Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür yardımcısı Murat Önen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel sekreteri Mehmet Aktaşoğlu ve Amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri katıldılar.
Gap Arena spor kompleksi Reşit Köylü sahasında düzenlenen gösteri maçında kazanan takıma kupasını Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür yardımcısı Murat Önen ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel sekreteri Mehmet Aktaşoğlu birlikte verdiler. Amatör Spor Haftası nedeni ile düzenlenen maçta gazetemiz Yeniurfa'ya açıklamalarda bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu şunları söyledi: "Her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası törenleri bu yıl Kobani'de çıkan olaylar nedeni ile fazla bir etkinlik yapmayacağız. Sportif faaliyetler genelde yer alacaktır. Bu sportif faaliyetlerden ilkini düzenledik. Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan takımı bu hafta nedeni ile bir gösteri maçı oynadılar. Atletizm yarışları yapılacak bu hafta içersinde, ayrıca Cuma günü saat 14:00'da Gap Arene Stadyumu önünde başlayacak olan yürüyüşümüz ve Amatör Spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni düzenlenecek. Bu organizasyona da Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz ve Amatör spor kulüpleri yöneticileri ile sporcular katılacaklar. Amatör haftasını da bu sene böyle sportif etkinliklerle kutlamış olacağız. Biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak spora hizmet veren herkesin ve tüm sporseverlerin, Amatör spor haftasını kutluyoruz. Yeni başlayan sezonda da tüm amatör spor takımlarımıza başarılar diliyoruz." Dedi. MEHMET ER