Engelliler B grubunda yer aldı

14 hafta sürecek olan maraton 15-16 Kasım tarihinde Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü kendi sahasında İskenderun Engelliler Spor Kulübünü konuk edecek.
Garanti tekerlekli sandalye basketbol 1. ligi b grubunda yer alan, Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, Yeniurfa Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu yılda Şanlıurfa'yı 1. ligde temsil edeceğiz, çok iyi transferler yaptık, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk, İnşallah bu sene guruptan lider olarak süper lige çıkacağız. Bize destek veren başta, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç beye ve bizim yanımızda olan ve bizden desteklerini esirgemeyen tüm sporseverlere teşekkür ederim. Çekilen bu kura tüm takımlar için hayırlı olmasını dilerim." Dedi.
Fikstür çekimine kulüp yetkilileri ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yetkilileri katıldı. TSYD Ankara Şubesi toplantı salonunda yapılan fikstür çekiminde konuşan federasyon başkanı Demirhan Şerefhan 2014-2015 sezonunun fair play çerçevesinde geçmesini temenni etti ve tüm kulüplere başarılar diledi.
TBESF GARANTİ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 2014 -2015 1. LİG B GRUBU
1 İSKENDERUN ENGELLİLER S.K.
2 GAZİANTEP BELEDİYE S.K
3 ADANA MARTI ENG S.K
4 ŞANLI URFA ENGELLİLER S.K.
5 MUŞ BEDENSEL ENGELLİLER S.K
6 CEYLANPINAR BEDENSEL ENG S.K
7 KAYSERİ BEDENSEL ENG.GENÇLİK S.K.
8 X
15-16 KASIM 2014 1. HAFTA
Adana Martı Eng S.K - Gaziantep Belediye S.K
Şanlı Urfa Engelliler S.K. - İskenderun Engelliler S.K.
Muş Bedensel Engelliler S.K - Kayseri Bedensel Eng.Gençlik S.K.
Ceylanpınar Bedensel Eng S.K - X
MEHMET ER