Demir: Profesyonel takımlara 43 futbolcu kazandırdık

S.D futbol akademi sorumlusu Selahattin Demir yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Her geçen yıl futbolcu sayısını arttırması ve futbolu Şanlıurfadan beslememiz; Bizim futbolun doğru adresi olduğumuzun somut örneğidir.Çalışmalarımız geçmişte ve gelecekte kulüplerimizin örnek aldıkları ve alacakları modeldir. Futbol okuları ve akademileri içersinde Futbola en fazla yeni değer kazandıran okul Şanlıurfa'da faaliyetlerini sürdüren S.D futbol Akademi okulumuzdur.
Takımlara kazandırdığımız futbolcularımıza yeni değer dememizin nedeni; Bizim futbol eğitimimize başlayan çocuklar ve gençler ilk defa bizimle futbolla tanıştıkları için bize geldiklerinde hiçbir başka takımda eğitim almamış ve sıfırdan futbola başlayan kişiler olduğu için bizim ve Türk futbolu için yeni değerlerdir.
Okulların açılmasıyla birlikte yetenekli futbolcu adaylarını önemli profesyonel takımların yarışmacı gruplarına daha çok kazandırmak için Futbol Akademimiz bünyesinde Spor Kulübü yarışmacı Futbol Takımları 2015 Sezonu ve 2015 şubat ayı için Şanlıurfa ve bölgemizden daha çok futbolcu kazandırmak amacıyla seçmeler 25-26 Ekim 2014 tarihlerinde Şanlıurfa'da yapılacaktır.
Futbol Teknik Heyeti tarafından değerlendirilecek olan seçmelere 1997-2007 yılları arasında doğmuş adaylar katılabilecekler.
Seçmelere katılacak olan adayların kayıt evraklarını tamamlayarak, 18-19 Ekim 2014 tarihine kadar aşağıda belirtilen Şanlıurfa Endüstri meslek lisesi okulu Atatürk bulvarı antrenman sahasındaki yetkililere müracaat etmeleri gerekmektedir. (Seçme kayıt başvurusunda velilerin bulunması yada kayıt formunu imzaladıktan sonra yetkilileri arayarak çocuklarının kayıtlarını yaptırmaları zorunludur)Seçmelerde beğenilerek isimleri duyurulan aday oyuncular sezon başında kendi yaş gruplarına uygun takımlarımız içerisinde antrenmanlara çıkarılarak tekrar bir değerlendirmeye tabi tutulacaklardır. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur." Dedi.
Seçme Kayıt Tarihleri : 01-18 Ekim 2014 Seçme Tarihleri : 18-19-25-26 Ekim 2014 (Şanlıurfa'dan Katılanlar) : 25 - 26 Ekim 2014 (Şanlıurfa Dışından Katılanlar İçin) İrtibat Telefonu : 0 542 522 74 13 Kayıt Yeri : Beşiktaş Futbol Okul Şanlıurfa Anadolu Endüstri Meslek Lisesi Halı Saha Tesisleri Atatürk Bulvarı Haliliye / Şanlıurfa Kayıt Saati : Hafta İçi (16.00-18.00) Saatleri Arası Hafta Sonu (08.00 - 11.00)
Kayıt İçin Gerekli Evraklar: Sağlık Raporu, 2. Adet Fotoğraf Ve Nüfus Cüzdan Fotokopisi Ve Aile Tablosu
YENİURFA