Gazetecilerin evlerinde 'mutlu' son

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinin bitme aşamasında gelen Basın Sitesi konutlarında sona gelindi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans ve sergi salonunda düzenlenen kura çekimine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Yeniurfa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, dernek başkanları, gazeteciler ve aileleri katıldı. Gazetecilerin dairelerinin belli olması ile birlikte en kısa sürede ödeme planlarının yapılacağı bildirilirken TOKİ temsilcileri de kentteki konut çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi. Karaköprü ilçesinde TOKİ sitesine 229 dairenin kurası çekilirken kalan 11kişi de Maşuk'ta bulunan konutlara kaydırıldı.
TOKİ tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın evlerinin kura çekiminden 15 gün sonra yüzde 15 ödemelerin yapılacağını ve konutların da 2015 Şubat ayı içerisinde teslim edileceğini belirtildi.
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, uzun bir çalışmanın sonunda gazetecilerin evlerinde mutlu sona ulaşıldığını belirterek yapılan evlerde bütün gazetecilerin huzur ve mutlu bir şekilde yaşamaları dileğinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de hayırlı olsun dileklerinde bulunarak gazetecileri tebrik etti.
ZEKİ ALTUNDAĞ