Vatandaşlardan Başkan Ekinci'ye tam not

Genç ve dinamik ekibe sahip olan Eyyübiye Belediyesi çalışmaları halk tarafından olumlu karşılanıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile ekibinin, Eyyübiye ilçesinin kalkınması ve geliştirilmesi için çok iyi çalıştığını vurgulayan Eyyübiye ilçe sakinleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci ve ekibinin bu çalışma azminin kısa bir sürede Eyyübiye de gelişmişliği her yönüyle ortaya koyduğunu, gelişmiş ve kalkınmış bir Eyyübiye hamlesinin başladığını belirttiler.

Belediye Başkanı Ekinci'nin sürekli halka içi içe olduğunu, sorunları, sıkıntıları yerinde gördüğünü ifade eden vatandaşlar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:"Eyübiyye ilçesi kısa süre ( 6 ay ) önce ilçe oldu; Belediyemiz her yönüyle, her Bölgede (ilçe merkezinde ve Köylerde) çalışmalarını seri olarak devam ediyor. Biz biliyoruz Belediyenin imkanları kısıtlı olmasına rağmen Başkanımız Sayın Ekinci ve Ekibi çok güzel çalışmalar içindeler, başta Eyübiyye ilçesinin temizliği olmak üzere çevre düzenlemesi, yeni parkların açılması ve diğer mevcut parklarımızın iyileştirilmesi, camilerimizin ve Okullarımızın temizliği, bunları bizim için önemli sorunlardır. En önemlisi de temizlik çalışmaları ile, İlçemiz gerçekten her yönüyle tertemiz bir İlçe durumunda Sayın Başkanımızı ve ekibini kutluyoruz. Osmanlı Mahallemizde gençlerimiz için açılan yüzme havuzu, gençlerimize çok güzel hizmet veriyor. Çocuklarımız bu hizmette oldukça memnunlar. Yine Eyyübiye Belediyesi ve müftülüğün yaptığı bir çalışma ile Kuran'ı kerimi okumada başarılı olan çocuklarımıza ödüller dağıtıldı. Bu ödüllerin manevi ve teşvik yönü oldukça önemlidir."
Eyyübiye ilçemizin tarihi ve turizm değerlerini ön plana çıkardı. Sıra şimdi yerli ve yabancı turistleri ağırlamak, en kısa zamanda İlçemiz Turizm Beldesi haline gelecektir.
Bunun net olarak görüyoruz. Her yönüyle çalışan, üreten, ilçesine (Eyyübiye) hizmet eden bir Belediye Başkanımız ve Belediyemiz var. Sayın Başkanımız İlçe halkın sağlığı başta olmak üzere, çocukların eğitimine kadar her şey yakından ilgileniyor.
İlçemiz için kangren hale gelmiş kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili çok güzel projeleri var. Kısmen de uygulanmaya başlandı.
Bunları görünce çok kısa zaman diliminde ilçemizin Çehresi değişeceğine daha çok inanıyoruz. Kısa süre (6 ay ) içinde bu kadar güzel çalışma yapan bir Belediye Başkanı ve Ekibi 5 yıl içerisinde birçok köklü değişime imza atacağına yürekten inanıyoruz." diyerek görüşlerini diye getirdiler.
Vatandaşlar, ayrıca Belediye Başkanı Ekinci ve ekibinin, yanında her zaman olduklarını, daha güzel bir Eyyübiye için desteğe hazır olduklarını da sözlerine eklediler.
MEHMET CANBEK