Büyükşehir, anaokulları temizliyor

Süleymaniye Anaokulu ve ihtiyaçlarına göre 10 anaokulu tespit eden Büyükşehir Belediyesi, okullar açılmadan önce ve sonra olmak üzere kademeli olarak çalışma gerçekleştiriyor.
Öğrencilerin başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunan Güvenç, "Okullarımızın yollarını asfaltlıyoruz. 33 okulumuzun çevre düzenlemesini yapıyoruz. Ben hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah çocuklarımız başarılı bir sezon geçirirler. Bütün aileleri, öğretmenleri, eğitim camiasını yürekten tebrik ediyorum. Başarılı olmalarını temenni ediyorum." Diyerek sözlerini tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilk etapta okullarda haşere ile kalıcı mücadele kapsamında iç ve dış alanlar ilaçlanarak sinek bandı çekildi. Okulların bahçe duvarları ve dış cepheler boyayan ekipler, okulların bahçesinde bulunan ağaç budaması ve zararlı ot temizliğini de yaptı.
Temizlik ve ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, okullarda oyun ve park alanlarının bakım ve onarımı yapan Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için okullarda oyun ve park alanlarını da düzenledi.
Eğitimin temiz ve güzel ortamlarda verilmesi gerekliliği ile hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, acil bakım ve onarım ihtiyacı duyulan 10 okulda başlatılan çalışmaları ilerleyen günlerde gelen talepler doğrultusunda eğitim ve öğretim veren diğer okullarda da devam ettirecek.
YENİURFA