Karaköprü bisiklet tutkunlarını ağırladı

Karaköprü Belediyesi tarafından organize edilen Bisiklet Festivaline Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen bisiklet tutkunları "barış için pedal çevir" sloganı ile bir araya geldi.
Karaköprü Belediyesi mesire (piknik) alnında yapılan konsere Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile aileleri ile birlikte gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "BU TOPRAKLARDA HER ZAMAN BARIŞ EGEMEN OLMUŞTUR"

Konser öncesi bir konuşma yapan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; "Bu topraklar her zaman barışın, huzurun egemen olduğu yerlerdir. Gençlerimizle bir aile bir bütün olarak onların gelecekte daha emin ellerde bir barış ortamında kalabilmeleri için değişik illerden gelerek bir araya gelerek bizlere misafir oldular. Buradaki amacımız hem Şanlıurfa'mızın hem de Karaköprü'müzün tanıtımında katkıda bulunmak ve gençlerimizin güzel bir şekilde paylaşımda bulunmaları birlik beraberlik içerisinde olmalarıdır" dedi. Festivalin organizasyonluğu üstlenen yetkililer tarafından Başkan Çiftçi'ye plaket takdim edildi.
Daha Sonra sanatçı Aydilge sahneye çıkarak konsere gelen müzikseverlere bir birinden güzel şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Aydilge, yer yer bazı şarkılarında izleyenlerle birlikte seslendirdi. Konser sonrası fotoğraf çektirme yarışına giren hayranları sanatçı ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Aydilge, yaptığı konuşmada Şanlıurfa'yı çok sevdiğini izleyenlerle beraber şarkı söylemekten de çok mutlu olduğunu söyledi.
Bugün ise Bisiklet Festivali kapsamında bisiklet tutkunları ilk olarak Karaköprü'den startını verdikleri alandan tarihin başlangıcı olan Göbekli Tepe alanına pedal çevirdiler.
YENİURFA