Belediye yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler; Akçakale İstasyon Caddesi'nde 6 bin metre kare kilit parke taş döşerken, Hayvan Pazarında da bağlantı yollarını yaparak Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sıkça kullanacağı bu bölgede iyileştirme çalışması yapıldı.
Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yolunda bakım ve onarım çalışmasıyla yeni bağlantı yolunu yapan ekipler, şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Eyyübiye İlçesine bağlı Olukyanı ve Yaykılıç Mahallelerinde de 6 metre genişliğinde 2 bin 800 metre uzunluğunda yeni yolları yapıp vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Zeytinlik, Germüş Dağ Eteğine bağlı Mıcıt ve Melo Mezralarının yol ağını da içine alan çalışmalarla birlikte 7 metre genişliğinde 10 bin metre uzunluğunda yeni bir yolu da yaparak hizmete açtı.
Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehir merkezinde ve mahalleye dönüşen köylerde her gün kilometrelerce uzunluğunda yol yapımını devam ettirirken, bozulmuş ve eksikliği olan yollarında iyileştirme çalışmalarını yapıyor.
Şanlıurfa'nın, Büyükşehir olmasından sonra köylerinde çalışmaların sürdüğünü belirten Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya, "Köyümüz, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından dolayı artık bir mahalle. Bu yüzden Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'e yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Köylerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Olukyanı Köyü Sakinleri de "Allah, Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'ten, Recep Tayyip Erdoğan'dan ve AK Partiden razı olsun. Çok memnunum ve çok razıyım. Köyümüz güzel ve temiz oldu. Büyükşehir Belediyemiz bizi taşlı ve çamurlu yollardan kurtardı. Allah razı olsun" dedi.
Dağ Eteği Köyü Muhtarı Hasan Ertem de, "Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu hizmetlerden dolayı çok müteşekkiriz. Belediye Başkanımıza ve Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi, tozdan ve topraktan kurtardılar. Şu anda kaplama asfalt yapılıyor. Çalışmalarının devamını diliyoruz." dedi.
Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel de çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet'in kurulmasından bu yana yollarının asfalt yüzü görmediklerini yollarının yapımını sağlayan Başkan Güvenç'e teşekkür etti.
Hiçbir ayrım yapmadan şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Ekipleri, Şanlıurfa'nın tüm köy yollarını en rahat ve modern bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
YENİURFA