Şanlıurfalı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu

Artvin'de düzenlenen Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonasına Şanlıurfa'lı kareteciler aldıkları başarılı sonuçlarla şampiyonaya damga vurdular.

ŞAMPİYONLAR İLİMİZİN GURURU OLDULAR

Şanlıurfa ekibi karate şampiyonasına 11 kişilik bir kafile ile katıldı. Şampiyonada 9 madalya kazanarak turnuvada adından en çok söz edilen ekip olarak Şanlıurfa'ya döndüler.
Türkiye Karate Federasyonunun 2014 faaliyet programı kapsamında yer alan ve Artvin Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası, gençler ve büyükler kategorisinde yapılan müsabakaların tamamlamasıyla sona erdi.

DERECE ALAN SPORCULAR

Şanlıurfa'dan Rışvanlar Spor Kulübü adına yarışmaya katılan karateciler Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonasında aldığı sonuçlar: Turgut Gürgöze büyükler kategorisinde Türkiye 1. oldu.
Aynur Angışhan büyük bayanlar Türkiye 2. oldu. Mithat Yaşar Türkiye 2.oldu. Esranur Yaşar ümit bayanlar Türkiye 2. oldu.
Abdullah Angışhan büyük erkeklerde Türkiye 3. oldu. Ahmet Çatalkaya gençlerde Türkiye 3. oldu. Büşra Doğan, Emre Güler ve Zişan Yaşar Türkiye 3. olarak derece elde ettiler.
Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonada Artvin, Bilecik, Hatay, İstanbul, Şanlıurfa, Bursa, Adana, Rize, Düzce'den 220 sporcu kategorileri ve ağırlık gruplarında mücadele ederken, 35 hakem görev aldı.
Şanlıurfa Karate il temsilcisi ve Rışvanlar Spor Kulübü Başkanı Ali Avcı Artvin'de alınan başarılı derecelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Şanlıurfa'ya ve bizlere bu mutluluğu yaşatan bu güzel ekibi sporcularımı kutluyorum.
Bizi her zaman destekleyen sporun ve sporcunun dostu olan ve aldığımız bu başarıda katkısı bulunan, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güvenç'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ertuğrul Yıldız'a Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu'na Genel Sekreter yrd Sayın Mahmut Kırıkçı'ya Spordan Sorumlu Daire Başkanıma ve Şube Müdürü sn Faruk Sezer beye ve ekibine teşekkür ediyorum." Dedi.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
MEHMET ER