30 Ağustos Şanlıurfa ve ilçelerinde kutlandı

Şanlıurfa ve ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi. Akçakale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Hükümet Konağı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Törene Kaymakam Eyüp Fırat, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Gürkan Işıl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, siyasi parti temsilcileri, resmi kurum müdürleri ve gaziler katıldı. Viranşehir'deki törende ise Atatürk anıtına çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, makamında tebrikleri kabul etti.
Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden törende protokol üyeleri, halkın bayramını kutladı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü halk oyunları ekibi gösteri sundu. Siverek'te Cumhuriyet Alanında Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, 107 Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Abdullah Özkantar, Belediye Başkanı Resul Yılmaz Halk Kütüphanesi'nde vatandaşların ve daire amirlerinin tebriklerini kabul etti. Tören, Adnan Menderes Bulvarı'nda devam etti.
Hilvan'da Hükümet Konağında düzenlenen törenin ardından Kaymakam Uğur Sezer, makamında tebrikleri kabul etti.
Törene, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, siyasi parti temsilcileri, ve daire amirleri katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Suruç, Halfeti, Birecik, Bozova ve Harran ilçelerinde de tören düzenlendi.