Urfaspor'lu futbolcular şampiyonluğa inanmış durumda

Dün Şanlıurfaspor Gap Vadisi Tesislerinde Teknik direktör Cihat Arslan'ın yaptığı basın toplantısından sonra gazetecilere antreman sahasında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor'lu futbolcular Şanlıurfaspor'un bu sene en büyük hedeflerinin başında gelen şampiyonluk ile ilgili basına açıklamalarda bulundular.
ŞANLIURFASPOR'A BU TRANSFER SEZONUNDA GAZİANTEPSPOR'DAN ALINAN EKREM DAĞ YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU GÖRÜŞLERE YER VERDİ:
"Bu sene ben bu takıma geldim inşallah her iki taraf içinde hayırlı olur bu transfer, Urfasporumuza layık olan iyi bir futbolla maçlarımızı kazanıp süper lige çıkmak hedefindeyiz, elimizden geleni 45 günlük kamp boyunca yaptık.
Ligin başlamasına az bir zaman kala tesislerimizde hazırlıklarımıza devam ediyoruz.
İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve ilk maçımızda Adanaspor'a karşı üç puanla lige başlamak hedefindeyiz." Dedi.
BU SEZON ŞANLIURFASPOR'A TRABZONSPOR'DAN KİRALIK OLARAK GELEN GÖKSÜ ALHAS'DA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Şanlıurfa çok güzel bir şehir antreman sahalarımız ve tesislerimiz çok güzel, Şanlıurfalılar bizi çok güzel ağırladılar ve misafir ettiler çok mutluyum burada olduğum için, çok iyi bir takım olduğumuza inanıyorum ben ilk hedefimiz burada şampiyon olmak, Şanlıurfaspor'a en güzel hizmetleri vermek ve güzel yerlerde görmek hedefindeyiz.
Ben inanıyorum ki bu sene hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız, arkadaşlık ortamımız ve takım olarak çok iyi bir seviyedeyiz. Bu ortamı inşallah lige yansıtırız, çok iyi sonuçlar alarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız."dedi.
BEŞİKTAŞ'DA OYNADIĞI FUTBOLLA TARAFLI TARAFSIZ HERKESİN BEDENİSİNİ KAZANAN VE SARI YEŞİLLİ TAKIMA DAHİL OLDUKTAN SONRA KAPTANLIK BANDINI TAKAN TECRÜBELİ İSİN RODRİGO TELLO'DA GAZETECİLERE VERDİĞİ DEMEÇTE ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Buraya geldim ve kaptan oldum geçen sene de bir aylık bir dönemde kaptanlık yaptım, hazırlık dönemi çok iyi geçti kampta önemli maçlar oynadık şuan hazır olduğumuzu düşünüyorum.
İlk haftada karşılaşacağımız Adanaspor maçı ve sonrasındaki iki maç bizim için çok önemli maçlar bu maçlardan kayıpsız çıkmamız lazım.
Ben futbolda yaşın çok önemli olduğuna inanmıyorum şuanda 34 yaşındayım, saha içersinde gösterilen performans iyi olduktan sonra yaşı önemli değildir." Dedi.
İSTANBUL BAŞAK ŞEHİR'DEN BU TRANSFER SEZONUNDA TAKIMA DAHİL OLAN DEFANS OYUNCUSU, HÜSEYİN TOK "SÜPER LİGE ÇIKMA KONUSUNDA İNANMIŞ DURUMDAYIZ" DİYEREK ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Şanlıurfaspor'un bu seneki hedefi süper lig bizde bunu gerçekleştirmek için buraya geldik.
İnşallah bu sene hocamız yönetim ve takım arkadaşlarımızla beraber, Şanlıurfaspor'u hak ettiği yer olan süper lige çıkarmak hedefindeyiz.
Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. İlk haftada karşılaşacağımız Adanaspor maçı da bunlardan bir tanesi olacak. Hafta sonu Adanaspor maçını kazanıp hedefimiz olan süper lige çıkma konusunda elimizden geleni yapacağız" dedi.
MEHMET ER