Milletvekili Gök'ün temasları sonuç verdi

Sarı yeşilli takımın maçlarını yakından takip eden ve iyi bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak ta bilinen genç ve sevilen Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Gap Arenada çimleri kuruması ile ilgili haberi sosyal medyadan gördüğünü bunun üzerine hemen harekete geçtiğini belirtti.
Yeniurfa Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Gök, şunları söyledi: "ilk önce Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı aradım ve haberin doğru olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Vali beyi aradım, Vali beyin İstanbul'a gittiğini örgendim, yerine vekâlet eden Vali Yardımcısı ile görüştüm. Sonra, Şanlıurfa Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'i aradım ve onunda bu konu ile ilgi görüşlerini aldım ve daha sonra Spor Genel Müdürü ile görüştüm ve bu konuyu araştıracağını ve bana tekrar geri dönüş yapacağını belirti. Bana tekrar dönüş yaptı ve bana şunları söyledi; Evet, bu konuyu araştırdım doğrudur, ben şuanda Müfettişlerimizi Şanlıurfa'ya hemen gönderiyoruz ve bu konuyla ilgili Cuma günü bir toplantı düzenleyeceğiz. Gap Arena stadyumundaki çimlerin bu hale gelmesinde suçlu kimse cezasız kalmayacaktır" dedi.

ÇİMLERİN TAMAMI YENİLENECEK!

Spor Genel Müdürü ile görüşen, Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök: "Gap Arenadaki çimlerin tamamı yenilenecek.

ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞ DURUMDA!

Bu konu ile ilgili yetkililerden aldığım bilgiye göre ilk hafta sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçına kadar çimlerin tamamı yenilenmiş olacak.
İnşallah, Urfa sporumuz seyircisi önünde ilk maçını oynayabilmesi için tüm gayretimizi ve çabamızı bu konuya yoğunlaştırmış durumdayız.
Biz her zaman Şanlıurfaspor'umuzun yanındayız elimizden gelen tüm desteği Urfaspor'umuza vermekteyiz" dedi.
MEHMET CANBEK