Süt: Passolig ve kombine kartlarınızı biran önce alın

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçen sezon liglerin bitmesine son 3 hafta kala uygulamaya konulan Passolig taraftar kart geçen sezon istenilen satışı Şanlıurfa'da yakalayamamış ve son haftalarda sarı yeşilli ekip çok az bir taraftar karşısında maçlarını oynamıştı.
2014-2015 sezonunda da devam eden Passolig uygulaması için Şanlıurfaspor taraftarları Gap Arena'da bulunan satış noktalarında Passolig kartlarını almaya devam ediyorlar.

KEMAL SÜT: TARAFTARLAR KARTLARINI ALSINLAR

Passolig olmadan statlara girişin yasak olduğunu belirten, Şanlıurfaspor yöneticisi Kemal Süt yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
Taraftarlarımız nüfus cüzdanları ve 15 lira kart ücreti getirerek birkaç dakika içerisinde kolayca passolig kartını alabilirler. Şanlıurfaspor taraftarları ilk haftada sahamızda oynayacağımız, Adanaspor maçında takımlarına destek olabilmesi için passolig alması şart.
Türkiye'nin en büyük stadyumlarından bir tanesi bizde ve biz, Şanlıurfa olarak çok genç bir nüfusa sahibiz taraftarımızdan isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar. İyi bir takım kurduk, İyi koordineli çalışan bir Yönetimimiz var. Şampiyonluk için oldukça iddialıyız. Taraftarımızın desteği tam olursa, Urfasppor emin olun bu sezon şampiyon olur. Taraftarımız gelsin Passolig ve kombine kartlarını bir an evvel alsınlar. Dedi.
MEHMET ER