Urfaspor kampın sonuna geldi

Sezonun başlamasına az bir zaman kala hazırlıkların son aşamasına gelen sarı yeşilli temsilcimiz, Düzce Topuk yaylasında Fenerbahçe tesislerinde üçüncü etap kamp çalışmalarının sonuna yaklaştı.
İlk Etap kampını Bolu Termal'da gerçekleştiren sarı yeşilliler, iki ve üçüncü etapları ise Topuk yaylasında yapıyor.

GÖKSÜ, KAMPIN PARLAYAN YILDIZI

Bu sezon başında Trabzonspor'dan kiralık olarak gelen Göksu Alhas kampın en çalışkan ve hırslı futbolcularının başında geliyor.
24 yaşındaki yıldız oyuncu sağ bekte görev yapıyor, genç yıldız hazırlık maçları ve antrenmanda gösterdiği performansla taraftarlardan tam not aldı.

ADANASPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Günde çift idmanla sezona hazırlanan Şanlıurfaspor sabah yaptığı antrenmanla sezonun ilk haftasında Gap Arenada konuk edeceği Adanaspor maçına hazırlanmaya devam ediyor.
Sabah yapılan antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından kısa bir süre fizik kondisyon sonrasında 5'e 2 top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptıktan sonra açma germe hareketleri ile idman yapan temsilcimiz.

HAZIRLIK MAÇLARINDA TAM NOT ALDI

Yaklaşık 40 günlük kamp ta bugüne kadar 4 hazırlık 2'de turnuva maçı oynayan Şanlıurfaspor hazırlık maçlarında Kasımpaşa ile 1-1, Adanaspor ile 2-2, Kuveyt A Milli takımı'nı 2-0 mağlup ettikten sonra, Süper lig ekibi Kardemir Karabükspor'a 1-0 mağlup olmuştu.
Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen 'Büyük Ankara' turnuvasına katılan sarı yeşilli ekip, burada Yeni Malatyaspor'u 1-0, Şekerspor'u ise 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. MEHMET ER