Aslan: Belediyeler bize destek olsun

Aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız tüm sporseverlerin gönlünde taht kuran, Harran spor Bayan basketbol takımı, Şanlıurfa'yı Bayanlar 2.liginde bu sezon tekrar temsil edebilmek için sponsor arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Harran spor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan: "Biz Şanlıurfa'nın takımıyız! Şimdiye kadar kendi ayaklarımızın üzerinde durduk ama bizde çok zorluklar yaşadık bize destek veren olmasa bu sezon Harran spor Bayan Basketbol takımı olarak lige katılamaya biliriz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Harran Bayan Basketbol Takımı olarak kurulduğumuz günden itibaren elimizden geldiği kadar mücadelemizi sürdürdük. 2. lige çıkmak kolay deyil, birde çıkıpta burada kalıcı olmak daha zor bir iş ben şimdiye kadar bu takımın bu ligde kalıp mucadele etmesi için çalışıyorum ve bundan sonrada bu takımı yaşatmak için mücadeleme devam edecegim.
Harran Spor olarak 2. lige çıktığımız yıl Şanlıurfa Milletvekilimiz Zeynep Karahan Uslu'nun girişimleri sunucu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından kulübün hesabına 30 bin TL nakdi yardım yapıldı. Bizde Harranspor kulübü olarak Sayın Milletvekilimiz Zeynep Karahan Uslu'yu kulübe fahri başkan yaptık.
Şanlıurfa'mız artık Büyükşehir oldu, Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç beyde sporu çok seven bir başkandır, biz Harranspor kulübü olarak gerek Büyükşehir belediyemizden, gerekse de ilçe belediye başkanlarımızdan bu takıma sahip çıkmalarını bekliyorum.
Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci Şanlıurfaspor'a iki tane futbolcu alarak çok büyük destek olmuştur, Sayın Ekinci'den ricamız Harran Bayan Basketbol takımına da destek olması yönünde olacaktır.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç valilik yaptığı dönemde de bizimle ilgilenmiş ve daima bizlerin arkasında olduğunu belirtmiştir, şimdi de Belediye Başkanı olarak kendisinden aynı desteği bekliyoruz.
Şanlıurfa'da spor camiasının sevilen ve sayılan isimlerinin başında gelen, Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu bey de bizim sorunlarımızla yakından ilgilendiği için ve bize verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.
MEHMET ER