Urfaspor ilk sınavına çıkıyor

İlk etap kamp çalışmalarını dün tamamlayan Sarı Yeşilli ekip, 26 Temmuz Cumartesi günü (bugün) Kasımpaşa karşısına çıkacak.
İstanbul Kemerburgaz Kasımpaşa spor tesislerinde saat 19:00'da başlayacak maç Şanlıurfaspor'un ilk hazırlık maçı olacak.
Hazırlık maçından sonra 3 gün bayram iznine ayrılacak takım, sonrasında Düzce Topuk yaylasında toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına devam edecek.
"HEDEF SÜPER LİG"
Şanlıurfaspor'un yıldız futbolcusu Ridrigo Tello, Bolu'da yapılan kampı değerlendirdi.
Şanlıurfaspor'u Türkiye'de futbol oynadığı dönemlerde çok duyduğunu ifade eden Tello, "Şanlıurfaspor'u biliyordum, çok iyi bir taraftarı var. Hedefleri olan bir kulüp. Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.
Tello " Şuan çok iyi gidiyor. Ben burada çok mutluyum. İnşallah bu sene hep beraber süper lige yükseleceğiz"
Kamptaki arkadaşlık ortamına değinen Tello, arkadaşlık ortamnın çok iyi olduğunu belirtirken "Hepsi çok iyi çocuklar şuan ortam çok iyi herşey yolunda gidiyor"
Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor ile ilgili ise Tello, "Ben Urfa'yı daha önce duymuştum. Çok büyük bir şehir. Çok iyi taraftarı var. iyi bir stadı var. Ben Urfa'ya gelmekten çok mutlu oldum"
Şanlıurfaspor taraftarınada seslenen yıldız futbolcu, "Her maçta stada gelip doldurmalarını istiyorum. Şanlıurfaspor'un çok iyi bir taraftarı var. Bizim takıma Şanlıurfaspor taraftarı her maçta lazım" diye konuştu.
MEHMET ER