Yeni sezon öncesi taraftardan mesaj

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren sarı yeşilli takıma bir destek de Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneğinden geldi.
Şanlıurfaspor Taraftarlar derneği 2. başkanı Cemal Avcı ve başkan vekili Yakup Bulut sarı yeşilli takım taraftarının yıllardır beklediği şampiyonluk isteğini, bu sezon Şanlıurfaspor'un yaptığı transferler ile geçen sene uygulamaya konulan passolig uygulaması ile ilgili görüşlerini değerlendirdiler.
YERİNDE TRANFERLER YAPILIYOR!
"Şanlıurfaspor'da geçen sene en büyük eksikliklerden birisi forvet sıkıntısıydı bunu çok yaşadık, Yeni başlayacak olan sezonda ve yapılan transferler içersinde bizi bu yıl hedefe götürecek bir forvet yok, İnşallah! Şanlıurfaspor yönetimi yapacağı forvet ve orta saha transferleriyle 2014-2015 sezonunda bizi başarıya götürecek olan kadroyu oluşturmuş olurlar.
Mevcut yapılan transferler dışında birkaç transfer daha yapılırsa takımın daha iyi olacağı kanısındayız.

BU YIL URFASPOR'DAN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ

Yıllardır beklediğimiz ve onun özlemiyle tutuştuğumuz şampiyonluk coşkusunu bu sene yaşamak istiyoruz.
Şanlıurfaspor yönetiminin yıllardır verdiği şampiyonluk vaatlerini bu sene futbolcu kardeşlerimizin de gayretleriyle inşallah yaşatacakları ümidindeyim, zira bu şehir ve biz taraftarlar olarak Şanlıurfaspor'dan artık şampiyonluk bekliyoruz.
PTT 1. ligde bu sezon mücadele edecek takımlar içersinde süper lige çıkmamış ve şampiyonluk yaşamamış üç takımdan birisiyiz, bu sene yapılan ve yapılacak olan transferlerle bu özlemimiz son bulacaktır diye düşünüyoruz.

TARAFTARLARA UYARIMIZ PASSOLİĞ KARTLARINI BİR AN ÖNCE ALSINLAR!

Geçen sezonun bitmesine son üç hafta kala faaliyete giren E-Bilet Passolig uygulaması yaşanan zorluklardan sonra bu sezonda aynen devam edecek olması nedeniyle Şanlıurfaspor taraftarlarının mağduriyet yaşamaması için 2014-2015 sezonu başlamadan önce müracaatlarını yapsınlar ve kartlarını alsınlar.
Gap Arena Stadyumunda bulunan gişelerden hafta içi her gün sabah 08:00'den akşam 17:00'ye kadar nüfus cüzdanları ile birlikte müracaat etmeleri halinde kartlarını alabilirler ve internet üzerinden de müracaatta bulunarak passolig kartına sahip olabileceklerini" ifade ettiler.

MEHMET ER