Başkanlardan başsağlığı mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Suriye sınırında askere ateş açılması sonucu şehit olan 3 asker için taziye mesajı yayımladı.

Yaşanan bu olayın çok üzücü olduğunu bir daha yaşanmamasını temenni eden Demirkol,”şehit olan 3 askerin ailelerine bağlığı diliyorum. Onların üzüntüsünü içimizde yaşıyoruz. Umuyoruz ki böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Tekrardan tüm Türkiye’nin başı sağolsun” dedi.

Şehit haberlerinin kenti derinden üzdüğünü vurgulayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ''Şehit olan askerlerimiz Adem Döğüşgen, Berat Sağırkaya ve Yiğit Şahan’ın şehadetlerini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Askerlerimizin şahadet haberi tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür. Bu vesile ile bu mübarek günde şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Tüm Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı dilerim" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin mesajında şu ifadeleri kullandı: "Ceylanpınar'ın Suriye sınırındaki Altıntepe Mahallesi'nde, 21 Temmuz gecesi sınır geçmeye çalışan PYD'li grubun askerler üzerine ateş açması neticesinde çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanelerde şehit olan Piyade Erler Adem Döğüşgen, Berat Sağırkaya ve Yiğit Şahan’ın şehadetini, derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Askerlerimizin şahadet haberi tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür.  Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine milletimize başsağlığı dilerim"

 Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise mesajında “Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.

 Önceki gece Ceylanpınar ilçesinde, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan silahlı grubun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu 3 asker şehit olmuştu.   Orhan Kaya