AK Parti İl teşkilatı iftarda buluştu

 

AK Parti İl teşkilatı iftarda buluştu

AK Parti İl yönetimi haftalık olağan toplantısını düzenlenen iftar programı ile gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Teşkilatı ramazan ayı çerçevesinde yapılan çalışmaları değerlendirmek için İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in başkanlığında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ev sahipliğini Tanıtım ve Medyadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Toru’nun yaptığı iftar programı öncesi bir ayara gelen İl teşkilat yöneticileri gündem ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Programda konuşan Eğilmez, “10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmalarının aralıksız sürdürüyoruz. Ramazan Programlarını aksatmadan her gün ev ziyaretlerini gerçekleştirip, iftarı vatandaşlarla açıyoruz.” Dedi.

Bayram programı ile ilgili olarak da bilgi veren Eğilmez, “ Halkımızla bayramlaşma günümüz bayramın 1.günü saat 13.00’te Hacı Bekir sofrasında olacaktır. Bayram programına Bakan Faruk Çelik ve tüm milletvekillerimizin katılımı bekleniyor” şeklinde konuştu.

BAKAN FARUK ÇELİK PAZAR GÜNÜ ŞANLIURFA’DA               

Öte yandan İl Başkanı Eğilmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Pazar günü Şanlıurfa’da olacağını söyledi. Pazar günü teşkilat ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla iftar programına katılacağı ardından bayramlaşma programı için de teşkilatla birlikte hazır bulunacağını belirtti.

Düzenlene İftar programına AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in yanı sıra Tanıtım ve Medyadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Toru ve yardımcısı Şahban Kılıç, AK Parti İl Başkan yardımcısı Fatih Yıldız ve birçok parti yönetim kurulu üyesi katıldı.                                                                                                                                                                   (Şahban KILIÇ)