Viranşehir, Büyükşehirin iftar sofrasında buluşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ay Etkinlikleri kapsamında verilen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Güvenç, vatandaşları selamladı.
HUZUR VE BARIŞ
İÇERİSİNDE
ORUÇLAR TUTALIM
Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde vatandaşlarla birlikte iftarını açan Güvenç, iftarın ardından yaptığı konuşmada hayırlı bir şekilde Ramazan Bayramına idrak etme temennisinde bulunarak,  "Müslümanlara Ramazan ayında  oruç tutmayı çok görüyorlar. İzliyoruz Filistin'i, Suriye'yi Irak'ı  ve bir çok yerde inancımızı yerine getirmemizi engelliyorlar. Ama hamd olsun biz birlik beraberlik içerisinde huzur içerinde oruçlarımızı tutabiliyoruz. Allah yardımcımız olsun bu ülkenin huzurunu, birliğini ve beraberliğini bozmasın daima çocuklarımızla huzur ve barış içerisinde oruçlar tutalım. Memleketimiz hep ileriye gitsin, gençlerimiz daha büyük ve barışçıl bir ülkede yaşasın diyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa Merkez ilçe ve diğer ilçelerde Ramazan Ayı boyunca etkinlikler düzenlediklerini ve iftar verdiklerini ifade eden Güvenç,  "Emek veren bütün meclis üyelerine, teşkilatlarımıza, Koordinatör ve görevli arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum. Viranşehir'de hamd olsun Ramazan ayının başından beri günde1000- 1500 kişiyle iftar yapıyoruz. Allah herkesin orucunu kabul etsin" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından vatandaşlarla görüşerek taleplerini alan Başkan Güvenç, Viranşehir merkezde gece geç saatlere kadar çeşitli incelemelerde bulundu.  
YENİURFA