Kaptan futbola veda etti!

Bölgesel Bal liginde mücadele eden Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Sıddık Balcı 16 yıl süren futbol hayatına son noktayı koydu.
Önceki gün Faruk Çelik spor kompleksinde Karaköprü Belediyespor ile Adıyaman il özel idarespor karşılaşmasından sonra 16 yıl sürün aktif futbol hayatına 34 yaşında son noktayı koydu.
Sıddık Balcı'nın 1998 yılında Şanlıurfaspor alt yapısında başlayan futbol hayatı daha sonra, üç yıl Urfa D.S.İ spor'da devam etti.
Şanlıurfa Belediyespor 2. ligde mücadele ederken, 1 yıl boyunca bu formayı terletti, daha sonra Siverek Bld. Spor'da iki yıl mücadele ettikten sonra, Akçakale Bld. Spor'a 3 yıl hizmet verdikten sonra son olarak ta, Karaköprü Belediyespor'un kaptanı olarak 7 yıldır bu takımın başarısı için mücadele verdi.
Karaköprü Belediyespor'un yıllardır kaptanlığını yapan Balcı, futbolcu arkadaşları ve Karaköprü Belediyespor yönetimi tarafından da çok sevilen biri o "Aktif Futbol hayatıma son vermiş olsam da benim Şanlıurfa futboluna hizmetim bitmeyecek bundan sonra alt yapıda olan gençlere deneyim ve tecrübemle destek olup onları, Şanlıurfa futboluna kazandırmak için çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.
MEHMET ER