Adanaspor'da keyifler yerinde

PTT 1. lig de 36. haftada Şanlıurfaspor'un kendi sahasında yenildiği, Adanaspor, ligde kalma yolunda büyük avantaj elde etti.
PTT 1. Lig'de 36. hafta maçından önce Yeniurfa gazetesi olarak yaptığımız haberler de Adanaspor'un bu maça çok önem verdiğini, Şanlıurfaspor mücadelesinin ligde düşmek veya kalma maçı olduğunu dile getirmiştik ve bu söylediklerimiz 36. hafta maçında Adanaspor'un kazanma arzusu ve isteği bizden 3 puanı almaya yetti.
Şanlıurfaspor deplasmanında 3 puan kazanarak, rahat nefes alan turuncu beyazlı ekip Geçen hafta Ankaraspor ile 1-1 berabere kalmıştı, PTT 1. ligde küme düşme hattındaki en yakın rakipleriyle puan farkını 6'ya çıkaran Adana ekibi, 37. haftayı da bay geçirip, ligin son maçında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.
PTT 1. ligde galibiyet ve beraberlik sayısı aynı olan ekip 35 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik, 15 mağlubiyeti var, Adanaspor ligin bitimine iki hafta kala 40 puan ve eksi 6 averajla 13. sırada küme düşme hattından uzaklaşmış durumda son haftada yapacağı Mersin İdman Yurdu maçından puan veya puanlar alsın veya almasın, ligde kalmayı Şanlıurfaspor maçında aldığı üç puandan sonra garantilemiş durumda bulunuyor. MEHMET ER