Polisten öğrencilere güvenli internet kullanım semineri

Şanlıurfa Emniyetine bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince öğrencilere yönelik güvenli internet kullanımı eğitimi verildi.
Emniyet Müdürlüğü basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 18.02.2014-03.04.2014 tarihleri arasında Şanlıurfa'da bulunan 25 ayrı okulda Güvenli Okul Güvenlik Eğitim projesi kapsamında toplam 3 bin öğrenci ve öğrenci velilerine eğitim verildiği açıklandı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internete ulaşıma bilgisayardan olmayıp, akıllı telefonlardan, tabletlerden ulaşılması başlanmıştır. Gençlerimizin internete ulaşım bu kadar kolay olması aynı zaman da tehlikelerde bu kadar yakınlaşmasını neden olmuştur.
İlimizde bulunan 25 okulda öğrencilerimize ve öğrenci velilerine eğitimlere vererek güvenli internet ve bilgisayarın daha güvenli kullanımı konusunda bir farkındalık oluşturma, interneti nasıl daha verimli kullanma ve sosyal medya kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.
Eğitime katılan öğrenci ve öğrenci velilerine güvenli internet ve teknolojik aletlerinin kullanımı hakkında tavsiyelerde bulunulmuştur."
YENİURFA