Şanlıurfasporlu taraftarlara uyarı!

Süper Lig ve PTT 1. lig de 14 Nisan tarihinden itibaren zorumlu hale gelen Passolig kartı ( Eletronik bilet) uygulaması konusunda bir açıklama yayınlayan Şanlıurfaspor maça gelecek olan taraftarın mutlaka https://www.passo.com.tr/ adresinden giriş kartlarını almaları konusunda uyardı.
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.
"Bu haftadan itibaren tribünlerde değişecek önemli bir konuda Passolig uygulaması olacak. Taraftarlarımız artık maçlara PASSOLİG kartları ile girecektir.
6222 no'lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Bu tarihten itibaren, maçlarda kanunlara aykırı davrananların stadyumlara girmesi engellenip, kadın, çocuk ve ailelerin de çekinmeden güvenli bir ortamda maçları izleyebilmeleri mümkün olacaktır.
Pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan Şanlıurfaspor-Adanaspor maçına taraftarımızın Passolig ile girmesi gerekiyor. Elinde Passolig kartı olmayan taraftarlarımız stada giremeyeceklerdir. Taraftarımızdan ricamız internet üzerinden satışa sunulan https://www.passo.com.tr/ adresine başvuru yaparak kartlarını alabileceklerdir. Kartları eline ulaşan taraftarlarımız, maç günü kartlarını gişelerden doldurabilecektir". Denildi.
YENİURFA