Kutsal topraklara umre ziyaretleri devam ediyor

Umre ziyaretlerini ifa etmek üzere Şanlıurfa'dan 80 kişilik bir kafilesi Şanlıurfa'dan yola çıktı. İlk olarak Gaziantep'e otobüsle gidecek olan ekip buradan havayoluyla Cidde'ye inecekler buradan Mekke'ye geçecek olan hacılar umre ziyaretlerini tamamlamak için 21 gün kalacaklar. Kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan vatandaşlar yakınları tarafından göz yaşları ile uğurlandı.
Umreye giden hacılara Bercan Turizm olarak 2 görevli hoca eşlik edeceğini aktaran Suphi Öncel, ilk olarak Mekke'de şişe bölgesine buradan Medine'ye geçecek olan umre ziyaretçilerinin 7 Mayıs'ta dönmeleri planlanıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bercan Turizm sahibi Suphi Öncel açıklamalarında; "acentemizi seçen umre kafilesini bugün buradan umre ziyaretlerini ifa etmek üzere buradan uğurluyoruz. Acentemiz olarak yılda 6 kez olmak üzere her yıl umre'ye Şanlıurfalı hemşerilerimizi gönderiyoruz bu umre ziyaretlerinde 21 gün kalınıyor ve ramazan umresinde ise 33 gün umre ziyaretlerini ifa ediyorlar. Ziyaret sırasında umre kafilesine iki görevli hocalarımız gruplara yardım ediyor. İlk olarak önceliğimiz hep kaliteden taraf olarak ön planda olmaya özen gösteriyoruz hacılarımız ve umre'ye gitmek isteyenler için diyanetin genel Hacı adaylarını, işçi vizeli olup Hacca iş için gidenleri ve diğer turizm hizmetlerinde vatandaşlarımıza en iyi şekilde gerekeni yapıyoruz. Tüm kazalarda yetkili elemanlarımız olup gereken yardımı en iyi şekilde yapıyoruz" NAİF KAÇMAZ