“Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz”

Ankaraspor maçında oynanan futbol bizleri son derece memnun etmiştir. Artık son haftalara girilirken Hüseyin Dağ hocanın başında olduğu takımımız son derece güzel futbolla rakiplerini yenmeye başladı.
Uzun zamandır galip gelememe sıkıntısını haftalardır aşmış bulunmaktayız. Bu sezon ilk defa 2 maç üst üste kazanan bir takım olduk. Çok kolay yenilen bir takımken şimdi yenilmeyen bir takım haline geldik. İnşallah bu galibiyet serisi bu haftada devam edere ve taraftarımıza güzel bir galibiyet daha hediye ederiz.
Şuanda bizim ligde herhangi bir hedefimiz yok sadece ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bundan dolayı kalan son 3 maçımıza da 3 puan için çıkacağız. Rakiplerimizin ister küme düşmemek için, isterse de şampiyonluk için oynamaları bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Aslan futbolcularımız, son haftalarda nasıl güzel futbol ortaya koydularsa kalan maçlarda da bunu sahaya yansıtacaklarından taraf hiçbir şüphem yok. Bunun için bu 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılacağız
Bu sezon yaşadıkları bazı şanssızlıklardan dolayı hedefledikleri başarıya ulaşamadıklarını da vurgulayarak, Sezon başında kaliteli bir kadro kurmuştuk ancak bazı futbolcularımızdan beklenen performansı alamayınca hedefimize ulaşamadık. Ancak yeni sezonun hazırlıklarını çok planlı bir şekilde yapacağız.
Transfer komitemiz, yeni sezonda takımı başarıya ulaştırabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Bu yıl yakalayamadığımız başarıya, önümüzdeki sezon güçlü bir ekiple ulaşacağımıza inanıyorum.” Dedi. YENİURFA