Taraftarlar Derneğinden Vali Küçük'e ziyaret

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren, Tüm futbol taraftarları federasyonu Başkanı Abdullah Tuğbay ve yönetim kurulu üyeleri Halil Seldil ve Cemal Avcı dernek olarak yaptıkları faaliyetleri Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'le paylaştılar.

VALİ KÜÇÜK, KARABÜKSPOR'U ŞANLIURFA'YA GETİREBİLİRİM

Ziyaret sırasında, Tüm Futbol Taraftarları Federasyonu Başkanı Abdullah Tuğbay'dan yaptığı çalışmaları dinleyen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; "Çalışmalarınız çok güzel, iyi işler yapmışsınız,  eğer istek olursa ben de Karabükspor'u Şanlıurfaspor'un sezon açılışında bir hazırlık maçı yapması için Şanlıurfa'ya getirebilirim.
 İnşallah bundan sonra hep temas içersinde olacağız, Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç beyle birlikte Şanlıurfa'da semt sahalarını çoğaltacağız bu konuda da bir çalışmamız olacak.
Şanlıurfaspor bu kentin dinamizmidir bu şehrin bir reklam aynasıdır bu konuda Şanlıurfaspor taraftarlar derneğininde takımlarına olan sevgilerini desteklerini de taktir ediyor kendilerine teşekkür ediyorum" Dedi.
Federasyonu Başkanı Abdullah Tuğbay'da "Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük ziyaret ettik kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, Derneğimizin faaliyetleri ve yaptığımız çalışmaları, Vali beyle paylaştık, Biz taraftarlar derneği olarak gençlere örnek olmamız lazım, çünkü gençler biz büyükleri örnek alıyorlar, o yüzden bizde elimizden geldiği kadar, gençleri spora yönlendirmeye çalışıyoruz, Şanlıurfaspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Biz Şanlıurfaspor taraftarlar derneğini olarak, Sayın Valimize bizi sıcak karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.  ZEKİ ALTUNDAĞ