EYYUBİYE BELEDİYESİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Kültür Müdürü İsmail Kaya ve belediye meclis üyesi Ahmet Çoban ile birlikte Mehmet Canbek’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Genel Koordinatörümüz Mehmet Canbek gazetenin çalışmaları ve yayın politikası hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Gap Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına getirilen Yeniurfa Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi yıllardır Şanlıurfa’da basın sektörüne emek veren değerli bir kardeşimizdir. Cemiyet başkanlığınında hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Yeniurfa Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’te yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Kültür Müdürü İsmail Kaya ve belediye meclis üyesi Ahmet Çoban beyefendilere yaptıkları nazik ziyeretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

HASAN GÜLER