DEPSAŞ ENERJİ, DEPLASMANDA GALİBİYETLE DÖNDÜ

            Şanlıurfa DEPSAŞ Enerji Spor kulübü, çıkmış olduğu Başkent Ankara deplasmanında Ankara Türk Silahlı Kuvvetlerini Rehabilitasyon Merkezi Sporu karşısında etkin futbolunu Umaru ve Munga’nın ilk devre de atığı golleriyle sahadan 2-1 mağlup ederek 3 Altın değerindeki puanı hanesine yazmasını bildi.   

            Türkiye Ampute Süper Ligin de Şanlıurfa DEPSAŞ Enerji Spor Başkanı Mehmet İpek, son iki haftaya kadar kulübümüz kötü bir sezon geçirmesine rağmen, son iki haftada almış olduğu başarılı sonuçlarla bir anda puan sıralamasına ortalara doğru kendimizi attık. Bundan sonra ki sonuçlarla inanıyorum ki üst sıralarda kendimize yer bulacağız. İlk devrenin son maçında da deplasmanda galip gelmek inanıyorum ki benim gibi tüm Şanlıurfalıları mutlu etmiştir.    

            Ankara Türk Silahlı Kuvvetlerini Rehabilitasyon Merkezi Spor 1

Şanlıurfa DEPSAŞ Enerji Spor 2

Şanlıurfa DEPSAŞ Enerji Spor ilk devreyi 7 puanla tamamladı. Başkan İpek, takım olarak ilk devrenin son iki karşılaşmasını iyi çıkardık. Sezonun ikinci devresine ki tüm maçlarımızda seyircilerimiz bekliyoruz. Bu takım tüm Şanlıurfalıların takımı inanıyorum ki tüm sporseverler maçlarımıza gelerek destek vereceklerdir.

 

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı