DEPSAŞ AMPUTE SPOR DA TÜM SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

            Şanlıurfa DEPSAŞ Enerji Spor Kulüp başkanı Mehmet İpek’in katılımı ile takımda yer alan ve ekmeği geçen tüm futbolcular ödüllendirildi.

            DEPSAŞ Enerji Spor’un yabacı futbolcuları Grema Umar ve Ogidan Olayemi birlikte yazdığı duyguları söyle, “Bana böyle bir onuru ve başkanın bu özel ödülü bahşettiğiniz için teşekkür ederim. Bunalmış ve duygusal hissediyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum, bu benim hayatımda çok özel bir an. Bu fahri ödüle bile kabul edildiğimi öğrendiğimde zaten bir galibiyet gibi geldi. 14 gol 4 asist rekoru ile takımın en gol oyuncusu olmak için çok özel bir an. Muhteşem performans için tüm oyunculara teşekkürler takımdan gelen sevgi ve destek inanılmazdı, Bu takımda bu kadar sıkı çalıştığınız için teşekkür ederiz. Başarımızın bir kısmı senin sayende. Ekibiniz tüm sıkı çalışmalarınızı kabul ediyor, ve biz de size çok teşekkür ediyoruz sayın başkanım dedi.

Başkan Mehmet Ipek ise bize ve Şanlıurfamıza hizmet eden bu güzel insanlara Özel bir teşekkür kulüp kaptanına Nicholls Keiyo Jr. Disiplininiz ve özveriniz örnektir Ampute Forvet OJo'ya, Grema Umar, Ogidan Olayemi tekrardan teşekkür ederim dedi.

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı