DEM Parti’de tempo günden güne artıyor

 Servisçiler ve Şoförler Odası ardından Baro, Borsa ve Harran Üniversitesi’ne bağlı Osmanbey Kampüsünde yurttaşlarla bir araya gelindi.  Üniversite kampüsünde öğrencilerle bir süre görüşen adaylar sorun ve önerilerini dinledi. Öğrencilerin büyük oranda ulaşım ve barınma sorunları olduğuna dikkat çeken Celalettin Erkmen, bu sorunların tamamını çözebilecek tek adres olarak DEM Parti’yi gösterdi. 

BOZOVA  
Urfa’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği ilçelerden biri olan Bozova Eşbaşkan Adayları Aygün Kapıkayalı, İsmail Yıldız beraberlerinde ki kalabalık grupla ilçenin güney kesimine düşen kırsal mahallelerde yurttaşlardan DEM Parti için destek istedi. Budaklı, Tozluca, Boztepe ve Karacurun kırsal mahallelerinde halk toplantıları ve ev ziyaretleri yapılarak çalışmalara devam edildi. 

VİRANŞEHİR 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Viranşehir Belediye Eşbaşkan adayı Bedriye Yorgun, Viranşehir merkezde bulunan Antin Caddesi, 28 Mart caddesi, Sakarya caddesi esnafını ziyaret etti

CEYLANPINAR  
Önceki dönem Milletvekili Ayşe Sürücü’nün de seçim çalışmalarına katıldığı Ceylanpınar ilçesinde Eşbaşkan Adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman ise ilçenin en yoğunluklu nüfus oranına sahip 15 Temmuz mahallesinde ki esnaf ve ev ziyaretlerine devam etti. Mahalle genelinde yurttaşların yoğun bir ilgi gösterdiği çalışmalar esnasında inşaat alanlarında çalışan işçilerin inşaat balkonlarında halay çekerek ve zafer işaretleri yaparak destek vermesi ayrıca dikkat çekti. Adaylalar mahallenin birçok noktasında anons araçlarından çalınan müzikler eşliğinde halaylar çeken yurttaşlara eşlik etti. 
Esnaf ziyaretlerinin tüm gün devam edeceği Ceylanpınar ilçesinde adaylar ilerleyen saatlerde STK’lar (Sivil Toplum Kuruluşları) ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini alacak. 

SURUÇ 

Suruç ilçesinde DEM Parti adayları Göleç, Küçük Köprü Atlılar, Belirti kırsal mahallelerini ziyaret ederek yurttaşlarla bir araya geldi. Ziyaret edilen tüm kırsal mahallelerde yurttaşların coşku ve heyecanı dikkat çekti. 

SİVEREK 
Siverek ilçesinde DEM Parti Belediye Başkan adayları Yıldız Çetiner, Ali Dusak, Siverek Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane personeliyle de bir araya gelen Dusak ve Çetiner, buradan da yeni açılan Galeri Sitesi esnafını ziyaret ederek çalışmalarına devam etti. 

EYYUBÎYE 

Eyyübîye Belediye Eşbaşkan adayları Halil Akbaş ve Adalet Eriş ilçenin Hayati Harran Caddesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi.