Dart sporunda 2023-2024 sezonun başarı hikâyesi

2023 okul sporları Türkiye Dart Şampiyonluğu (İsa Tek, Mahmut Demir,M.Ali Çakmak,Muhammed Sofuoğlu)

2023 elektronik Dart Milli takım  Avrupa ikinciliği

( Süleyman Can Durmuş, Mahmut Demir Muhammed Sofuoğlu )

Milli takım Tekler müsabakası Avrupa ikinciliği

Milli takım tekler Avrupa üçüncülüğüTekler müsabakası Avrupa üçüncülüğü

Milli takım Çiftler müsabakası Avrupa ikinciliği

2024 okul sporları bölge şampiyonluğu

2024 kulüpler arası Türkiye şampiyonluğu

23 -2024 sezonu madalya tablomuz

 Minikler kategorisi: 5 madalya Ayşegül Demir, Kerem freeh

Yıldızlar kategorisi: 1 madalya

 Muhammed Emre Yılmaz

Gençler kategorisi : 11 madalya Süleyman Can Durmuş, Mervan Ahmet hamo ,Sevda Nur Gürcü Büyükler kategorisi: 5 madalya Süleyman Can Durmuş ve bu sezon bir türlü yakamızı bırakmayan şansızlık ile 20 tane madalya maçı kaybettik. Kaybedilen her madalyanın yeni sezonda daha doğru çalışarak bize başarının habercisi olması umuduyla...

Sezon boyunca tüm kategorilerde bıkmadan usanmadan emek verip çalışan tüm gençlerimizi, antrenörlerimizi ve  başarıyı kıl payı kaçıran sporcularımızı canı gönülden tebrik  eder çalışmalarinda başarıyı dileriz.

Yıllardır Dart sporu vesilesiyle çocuklarımızın ve Gençlerimizin kişisel gelişiminin, sosyal gelişimlerinin,kültürel faaliyetlere katılmalarına ve imkan  tanıyan ve destek olan  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Spor Daire başkanlığına, Şanlıurfa gençlik Spor hizmetleri il müdürlüğü'ne ve tüm personellerine, Hilvan Fırat Spor kulübüne ,Yeşilay Spor kulübüne, Şanlıurfa Yurdum Spor kulübüne, daha büyük başarılar için nice insanların hayatlarına dokunmak adına Şanlıurfa Dart Ailesi adına  ve Millî Takım Antrenörü olarak Saygılar sunarız.