CHP İLÇE BAŞKANI SAKACI: GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN, BERABER ADIM ATALIM

Başkan Sakacı yaptığı açıklamada, “Göreve talip olduğum bu kritik dönemde, Haliliye Belediyesi'nin içinde bulunduğu sorunları çözme taahhüdüyle buradayım. Yolsuzluklarla, liyakatsizlikle ve torpilcilikle hesaplaşma zamanı geldi ve ben bu hesabı verecek olan kişi olacağım.

Belediyemiz ticarethane değildir ve asla öyle olmayacak! Burası hizmet etmenin, adaletin ve toplumun refahı için var. Liyakatsız atamalara, şeffaf olmayan uygulamalara ve adaletsizliklere daha fazla tahammülümüz yok. Belediyemizde gerçek bir değişim ve adalet sağlayarak, şehrimizi gelecek nesillere daha yaşanabilir bir miras bırakacağız.

Projelerimiz arasında yer alan çevre düzenlemeleri, altyapı çalışmaları, eğitim ve kültür hizmetleri gibi alanlarda kararlı adımlar atarak, şehrimizi daha güçlü ve daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.

Ancak bu değişim için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Yolsuzluklara, liyakatsizliğe ve torpile karşı birlikte mücadele etmek için güç birliği yapmalıyız. Güveninizi ve desteğinizi arkamıza alarak, Haliliye'yi daha güzel yarınlara taşıyacağız.

Güçlü bir gelecek için, beraber adım atalım.”