CEYLANLAR, GENÇLERBİRLİĞİNDEN TEK PUAN ALDI

Trendyol 1.Lig'in 25.haftasın da Astor Enerji Şanlıurfaspor, Gençlerbirliği Futbol Kulübüne (Ankara’ya) misafir oldu. Ev sahibi takım Gençlerbirliği FK karşılaşmadan 1-1’lik sonuçla berabere aynı şekilde tek puanları hanesine yazdılar.
Astor Enerji Şanlıurfaspor karşılaşmanın 9.dakikasında Dening golü ile 1-0 üstün duruma geldi. Üstün oynamasına rağmen ev sahibi ekip zaman zaman ceylanların kalesini yokluyordu.  
Gençlerbirliği’ne beraberlik golünü getiren golü 33.dakikada karambolden Buğra Çağırandan geldi. Gençlerbirliği FK. 1 Astor Enerji Şanlıurfaspor 1 İlk devre bu şekilde sonuçlandı. 
Gençlerbirliği FK. İkinci devreye şık şekilde başlamasına rağmen, Astor Enerji Şanlıurfaspor gelen atakları bertaraf ederek gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Her iki takımda vasatın üstüne çıkamayınca baş gol olmayınca karşılaşma Gençlerbirliği FK 1 Astor Enerji Şanlıurfaspor 1 şekillin de sonuçlandı.   
Gençlerbirliği FK. takım bu skorla puanını 34'de çıkararak Trendyol 1. Lig'de 9. Sıradaki yerini korudu. Astor Enerji Şanlıurfaspor ise bu sonuçla puanını 24’de yükselterek puan cetvelinde bir basamak yükselerek 15. sırada kendine yer buldu.
Astor Enerji Şanlıurfaspor 25.haftayı 10 Mart 2024 Pazar günü saat16.00’da kendi evinde Göztepe’yi ağırlayacak.

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı