BOZOVASPOR KOVALIYOR, EĞİTİM GÜCÜSPOR KOŞUYOR

Şanlıurfa Süper Amatör Kümenin ikinci devresinin başlamasıyla birlikte yarıştan ilk kopan Hilvan Belediyespor oldu. Yaşan bazı olumsuzluklar ve kötü sonuçlar Hilvan Belediye sporu liderlik sıralamasına geride bıraktı. 

Şampiyonluk yarışında Akçakale Belediyespor da istediği performası ikinci devre sağlayamayınca yarıştan koptu. Viranşehir Eğitim Gücüspor, Bozovaspor ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise son 5 haftaya girerken kendi evinde yara alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor oldu. En karlısı ise Bozovaspor deplasmanda en büyük rakiplerinden olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporu 2-1 deplasmanda mağlup etti.
Maç sonunda Bozovaspor Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım söyle konuştu. Bizlere her türlü desteği veren Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt’a teşekkür etti.
Bugünkü maçta galip gelen tüm futbolcularımızı, hocamızı, yönetimimizi ve asıl işin kahramanları olan Bozova Halkımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca Büyük şehir Belediye spor kulübüne ev sahipliğinden dolayı teşekkür eder kalan maçlarında başarılar dileriz.
Spor camiamızda görmek istediklerimiz.
 
Spor Haber  Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)