ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, FINDIKLARI SEVDİ

Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin ilk devresinde kendi sahasında ağırladığı Çotanaklarla 0-0 berabere kalmıştı.
Bu hafta (27.Hafta) Astor Enerji Şanlıurfa, Bitexen Giresun spor maçı dün Pazar günü Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelen maçını hakemi Batuhan Kolak yönetti. 
Trendyol 1.Ligde 24 puanla 16.sırada bulunan Astor Enerji Şanlıurfaspor, küme düşme potasında yer alıyor. Giresunspor ise 7 puan ile ligin son sırasında yer alıyor.
Bitexen Giresunspor; Erkan, Mehmet, Anıl, Ertuğrul, Kadir, Faruk Can, Enishan, Şahin, Talha, Furkan, Şenel ev sahibi ekip ilk on biriyle başladı. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor; Alperen, Semih, U.Mboula, Barış, D.Coelho, İshak, A.Begic, E.Dening, Yusuf Emre, Aldair, M.Paixao konuk ekip ilk on biriyle başladı.
Konuk ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor 15.dakikada Amar Begic ile 1-0 öne geçti. Sarı&Yeşilli ekip ev sahibi ekibi üzerine çekerek defansta açıklar arayarak, 34.dakikada Yusuf Emre Gültekin ile 2.golünü buldu. Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 2 oldu. 
Ceylanlar adeta sahada esmeye devam ediyor. Astor Enerji Şanlıurfaspor, maçın 37.dakikasında golcüsü Marco Paixao ile 3.golülünü buldu. Sarı & Yeşilli ekip ilk devreyi deplasmanda 3-0’lık üstünlük ile tamamladı. Bu skorla Astor Enerji Şanlıurfaspor büyük rahatlama sağladı.   
Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 3 ilk devre sonucu.
İkinci devreye Bitexen Giresunspor iki değişiklik yaparak, Astor Enerji Şanlıurfa sporda bir oyuncu değişikliği yaparak oyuna başladı. 
İkinci devrenin ilk dakikasında Astor Enerji Şanlıurfaspor bir penaltı kazandı. Konuk ekip golcüsü Marco Paixao ile penaltıdan yararlanamadı.
Astor Enerji Şanlıurfaspor, 56.dakikada golcüsü Marco Paixao kendisinin 2. takımının 4.golünü kaydetti. Ceylanlar golcüsü penaltıdan yararlanamadığı pozisyondan 10 dakika sonra güzel bir gol geldi. Bu sonuçla Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 4 oldu.     
Astor Enerji Şanlıurfaspor, gollerine devan ediyor. Dakikalar 77’yi gösterdiği zaman Emanuel Dening’ten geliyor. Astor Enerji Şanlıurfaspor 5.golünün ardından 3.dakika sonra oyundan Emanuel Dening’ı oyundan alınıyor, yerine Mehmet Kirpi giriyor.
 Astor Enerji Şanlıurfaspor, goller devam ediyor deren, Mehmet Yiğit ile 6.golünü buluyor. Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 6 oldu. Maç bu şekilde Astor Enerji Şanlıurfa sporun üstünlüğü ile sonuçlandı.
3 Nisan 2024 Çarşamba günü Sakaryasporu konuk edecek.    

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı