ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, 2. BAŞKANI ÇADIRCI SÜPER KUPA MAÇI ŞANLIURFA’DA OLSUN

Kulüpler Birliği Vakfının toplantısına Astor Enerji Şanlıurfaspor kulübünün adına katılan 2.Başkan Mustafa Çadırcı, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak, Şanlıurfa’nın Süper Kupa finaline ev sahipliği yapması için TFF Başkanı Büyükekşi’ye teklifte bulunduklarını belirtti. Astor Enerji Şanlıurfa spor olarak hazırlamış olduğumuz resmi yazıyı da sundu. 

Başkan Çadırcı, Şanlıurfa olarak 2010 yılında oynan Ziraat Türkiye Kupası Finali Fenerbahçe ile Trabzonspor oynanmıştı. Bu maç Şanlıurfa da güzel bir hava uyandırmıştı. Bu güzel finali anlının akıyla tertemiz çıkarmıştı. Yine bu görevi şehir olarak Şanlıurfa’mıza vermeleri halinde tüm paydaşlarla birlikte hareket ederek, anlımızın akıyla çıkacağız. 

2.Başkan Çadırcı, daha önce nasıl yukarıda belirtiğimiz gibi Finallerden dolayı tecrübeliyiz. Bu maçta da (Süper Kupa finali) Şehir olarak Futbolseverler, Şehrin ekonomisine olumlu bir katkı sağlayacaktır.          

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübümüz son yıllarda yaşadığı sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldık. Finansal sıkıntılar, Yönetim problemleri ve Tesis eksiklikleri gibi konular kulübün ilerlemesini engelledi. Bu gibi sorunlarının çözümü için Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği toplantıya katılmak üzere Mustafa Çadırcı katılmıştır. 

Şanlıurfalı sporseverler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yarım isteyerek, Süper kupa maçını Şanlıurfa’da oynatılmasını istedi.  

 

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı